Skip to main content

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool avab huvilistele uksed (13.03.2019)

Täna, 13. märtsil kell 10-13 avab Tallinna Tervishoiu Kõrgkool uksed kõigile huvilistele Tallinna õppehoones (Kännu 67, Tallinn) ja Kohtla-Järve struktuuriüksuses (Lehe 12, Kohtla-Järve). Huvilised on oodatud tutvuma nii kõrgkooli erinevate õppekavadega kui uudistama Eesti suurimaid tervishoiuvaldkonna tööandjaid ja kutseliite tutvustaval messil.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lahtiste uste päeval avavad huvilistele uksed õenduse õppetool, meditsiinitehnilise hariduse keskus, tervishariduse keskus ja kutseõppe osakond. Osaleda saab nii avatud loengutes, seminarides-praktikumides ja töötubades, kui ühineda ringkäikudega kõrgkooli raamatukogus, simulatsioonikeskuses ja erinevates õppelaboratooriumites. Lahtiste uste päevaga paralleelselt toimub kõrgkooli Tallinna õppehoone aatriumis ka tööandjaid ja kutseliite tutvustav mess, mille eesmärk on omavahel kokku viia kõrgkooli õppurid ja tervishoiusektori asutuste poolt pakutavad praktika- ja karjäärivõimalused.
Lahtiste uste päevale järgneval nädalal, 18.-22. märtsil, on kõik huvilised oodatud osalema ka üliõpilas- ja õpilasesinduse poolt läbiviidavale tudengivarjunädalale, mille raames saavad soovijad kõrgkooli õppuritega loengutes ja seminarides kaasas käia.
Rektor Ülle Ernitsa sõnul on kõrgkooli lahtiste uste päev ainus sarnane üritus Tallinnas ja Harjumaal, kuhu kogunevad tervishoiu valdkonna tööandjad, saab tutvuda kõrgkooli õppimistingimustega ning on esindatud erialade esindusorganisatsioonid. “Lahtiste uste päevale ja tudengivarjunädalale on oodatud kõik, olenemata vanusest ja õppimise-töötamise plaanidest – meil jätkub vaatamist ja kuulamist,” lisas Ülle Ernits.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis saab magistriõppes õppida terviseteaduse õppekaval. Rakenduskõrgharidusõppes õe, ämmaemanda, optometristi, farmatseudi, hambatehniku, tegevusterapeudi ja tervisedenduse, kutseõppes hooldustöötaja, lapsehoidja, erakorralise meditsiini tehniku, abivahendispetsialisti, sterilisatsioonitehniku ja tegevusjuhendaja õppekavadel.
Lahtiste uste päeva ajakava ja tööandjate messi eksponentide nimekirjaga saab tutvuda kõrgkooli kodulehel: www.ttk.ee. Kodulehel saab end osalejana registreerida ka tudengivarjunädalale.

Vaata ka:

Arst.ee