Skip to main content

Konverents ühendab hooldustöötaja teoreetilised teadmised ja praktika päriselus (20.02.2020)

Täna toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis arvult kaheksas hooldustöötajatele suunatud konverents “Hooldustöötaja kui praktik-uurija”. Konverentsi eesmärk on hooldustöötajate, tegevusjuhendajate ning valdkonnas tegutsevate tööandjate omavaheline know-how jagamine ning eriala propageerimine. 

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli kutseõppe osakonnajuhataja Piret Tamme sõnul vajab hooldustöötaja eriala laiapõhjalisemat ja järjepidevat tutvustamist: “Arvestades ühiskonna vananemist ning abivajajate hulga tõusu, on väga oluline hooldustöötaja eriala ja selle vajalikkuse teadvustamine ning sellel teemal info jagamine,” sõnab ta. Tamme sõnul on teisest küljest tähtis ka omavaheline kogemuste ja teadmiste vahetamine ning õppimisvõimaluste tutvustamine: “Just seetõttu jagavad konverentsi esimese pooles igapäevatööd puudutavatel teemadel praktilisi nõuandeid ja teadmisi töökohapõhises õppes õppivad hooldustöötajad. Päeva teine pool on aga praktiline – toimuvad erinevad töötoad, kus saab näiteks tutvuda lõhnateraapiaga, seenioride suuhoolduse, mälutreeningute ning mitmete teiste vajalike teemadega”.

​Rohkem infot konverentsi kohta leiab Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli kodulehelt aadressilt https://www.ttk.ee/et/konverents-hooldust%C3%B6%C3%B6taja-kui-praktik-uu...