Skip to main content

VAATA ja OSALE | Talviste lõputööde kaitsmiste ja lõpueksamite ajakava


15.–19. jaanuarini toimuvad Tallina Tervishoiu Kõrgkoolis lõputööde kaitsmised ja lõpueksamid. Lõputööde teemadega ning kaitsmiste ja eksamite ajakavaga saab tutvuda allpool toodud linkidel.

Õe õppekava lõputööde ja terviseteaduse magistriõppe arendusprojektide kaitsmisi on huvi korral võimalik vaadata ajakavas oleva kaitsmise päeva vastava komisjoni zoomi lingi kaudu. Vaadata saab ka optometristi õppekava lõputööde kaitsmisi.
Komisjon laseb kuulama kaitsmiste vahepealsel ajal, seega tuleb konkreetset kaitsmist kuulama asudes liituda zoomiga juba varem.

Õenduse õppetooli lõpueksamite ja lõputööde teemad ning kaitsmiste ajakava leiab SIIT!
NB! 16. jaanuaril toimub üks õe õppekava lõputööde kaitsmine (Komisjon VI) Põhja-Eesti Regionaalhaigla A-korpuse suures saalis (J. Sütiste tee 19), kuhu kõik huvilised on oodatud. Suur saal asub peasissepääsust vasakul. Vaata A-korpuse asukohta Regionaalhaigla territooriumijuhil (A-korpus on tähistatud kollase värviga). Parkimiskorralduse kohta leiab infot SIIT.

Terviseteaduse magistriõppe arendusprojektide kaitsmiste ajakava on leitav SIIT.

Optometristi, hambatehniku, ämmaemanda ja farmatseudi õppekava lõpueksamite ja lõputööde teemad ja kaitsmiste ajakava leiab SIIT.

Kutseõppe osakonna kutseeksamite ajakava leiab SIIT!

Kogu info lõpueksamite ja lõputööde kohta leiab siin: Lõpueksami ja lõputöö korraldamise juhend